Επικοινωνήστε μαζί μας
   
 

Οικονομικά ενώτια. Φθηνά ενώτια για πρόβατα, φθηνά ενώτια για κατσίκες και ενώτια για αμνοερίφια.

Δείτε τα ενώτια εδώ

Ενώτια ζώων- Σκουλαρίκια ζώων - Πρόβατα-Αρνιά - Κατσίκες

Τυρί Cheddar

Ένα είδος τσένταρ φτιάχνεται αν ακολουθήσετε τη συνταγή για σκληρό το τυρί έως το σημείο όπου χύνετε το τυρόγαλα.

  • Εκτελέστε τη συνταγή για σκληρό τυρί έως το στάδιο 5 .
  • βάλτε τα κομμάτια του τυροπήγματος σε ένα  σουρωτήρι και ζεσταίνετε στο φούρνο  ή σε μπαιν μαρί στους 40 βαθμούς κελσίου για 11/2 ώρα.
  • Όταν το τυρόπηγμα που αρχικά ήταν σε κομμάτια σχηματίσει μια συμπαγή μάζα, κόψτε το σε λωρίδες πάχους 3 εκ. και αφήστε τις να  στεγνώσουν για 1 ώρα, γυρίζοντας τις κάθε 15 λεπτά για να στεγνώσουν ομοιόμορφα, διατηρώντας  τη θερμοκρασία στους  40  βαθμούς κελσίου.
  •  Αλατίστε το τυρί όπως στάδιο 11 της βασικής συνταγής για το σκληρό τυρί και εξακολουθήστε έως το τέλος  της . Η συντήρηση και ξήρανση τυριού του διαρκεί πολύ περισσότερο. Το Cheddar απαιτεί 6 μήνες.