Επικοινωνήστε μαζί μας
   
 

Κρίσεις επιλληψίας σκύλος

Message: Εχω ένα θηλυκό ημίαιμο γερμανικό-κόλλεϋ ~35κιλά, γεννημένο τον Μάϊο 2001, από γερμανικό επίσης που "εφυγε"σε ηλικία 14 ετών χωρίς ποτέ να παρουσιάσει πρόβλημα εκτός από τα πίσω πόδια.

Στις 22 Μαϊου έκανε 2 κρίσεις επιληψίας στον ύπνο της και ίσως και μία τρίτη όπου δεν ήμουν παρούσα. Μία στις 1:30 πμ και μία 6:15 πμ.Κράτησαν 1-2 λεπτά, αρκετά βίαιες αλλά μόνο με πηχτά σάλια. Σήμερα 4 Ιουνίου έκανε άλλες δύο κρίσεις πάλι στον ύπνο της, 6:15 πμ και 16:45μμ. Στη συνέχεια σηκώνεται με κόπο τρεκλίζοντας και μη ορίζοντας τα πίσω πόδια αλλά πηγαινοέρχεται και κάποια στιγμή αρχίζει να πίνει νερό βάζοντας και τα πόδια της μέσα στο δοχείο.

Ο γιατρός που την γνωρίζει από την μέρα που γεννήθηκε μου συνιστά να την καταγράφω τις κρίσεις γιά να δούμε την συχνότητα.

Από τις 22 Μαίου έκανε περίπου 3 ημέρες να συνέλθει τελείως. Τώρα θα δούμε.

Πως είναι δυνατόν όμως να ξεκίνησε αυτή η αρρώστια σε αυτή την ηλικία? Πάντα είμασταν μαζί και θα το είχα δεί. Κοιμάται δίπλα μου. Βέβαια κάποιες φορές πάντα φαινόταν να μην "επικοινωνεί" με το περιβάλλον, να είναι σαν χαμένη. Αλλά δεν είχα δεί ποτέ κρίσεις. Μπορείτε να μου δώσετε καμμία ιδέα παραπάνω?

Ευχαριστώ